Утре (7 октомври) Пирин Благоевград и Берое излизат един срещу друг

...
Утре (7 октомври) Пирин Благоевград и Берое излизат един срещу друг
Коментари Харесай

Красимир Петров: Вярвам, че ще победим Берое

Утре (7 октомври) Пирин Благоевград и Берое излизат един против различен в мач от 13-ия кръг на efbet Лига. “Орлетата ” обаче няма да могат да разчитата на контузения Красимир Станоев и санкции Хростофор Хубчев. Старши треньорът на благоевградчани Красимир Петров разкри, че има вяра в успеха на своя отбор.

“В последния кръг показахме добра игра. Не мога да скрия задоволството си от представянето на момчетата, макар загубата, която пристигна след съществени пропуски пред вратата на противника. В последна сметка отчитаме, че не успяхме да вземем актив, а ние се нуждаем точно от точки.

Берое е един от обичайните тимове в българския футбол. Въпреки усложненията те демонстрират темперамент и се пробват да бъдат на равнище във всеки мач. За страдание няма да можем да разчитаме на контузения полузащитник Красимир Станоев и на санкции бранител Христофор Хубчев, само че имам вяра, че техните заместници ще се показват добре. Вярвам и се надявам, че ще успеем да излезем спечелили от тази среща ”, съобщи старши треньорът на Пирин Красимир Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР